Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Ποιοτικές & Οικονομικές λύσεις

Η ΤΕΡΖΟΣΤΡΩΜ ΑΒΕΕ η μεγαλύτερη κάθετη βιοτεχνική μονάδα της βόρειας Ελλάδας με πολυετή παρουσία στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, μπορεί να σας προσφέρει οικολογικές και ποιοτικές λύσεις σε προϊόντα ύπνου.

Βαμβακερά & Οικολογικά υλικά

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα βαμβακερά και οικολογικά υλικά καθώς και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών και σας παρέχουν προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Εξατομικευμένες Λύσεις

Η ΤΕΡΖΟΣΤΡΩΜ ΑΒΕΕ διαθέτει custom λύσεις για τις ιδιαιτερότητες του κάθε ξενοδοχειακού δωματίου. Κατασκευάζει Ελληνικά προϊόντα κάτω από αυστηρούς ελέγχους και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε στρώματα ανατομικά (LATEX-MEMORY-POCKET/BONNELL SPRINGS), μαξιλάρια ύπνου, επιστρώματα, προστατευτικά καλύμματα, κρεβάτια (ύφασμα-ξύλο-μεταλλικά), υποστρώματα, καναπέδες – κρεβάτι, πολυθρόνα – κρεβάτι, σκαμπό -κρεβάτι, μηχανισμοί για δεύτερο στρώμα από κάτω, σομιέδες βάσης, κομοδίνα, ντουλάπες, πορμαντό εισόδου, βάση για βαλίτσες και διάφορα μικροέπιπλα σε όλες τις custom διαστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2392020971-3 και από κοντά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, συνολικής επιφάνειας 7000τμ. στην περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης (στροφή Επανομής – Περαίας).