Στρώματα

Ανεξάρτητα Ελατήρια

Η συλλογή με ανεξάρτητα ελατήρια μας προσφέρουν ανατομική και ορθοπεδική στήριξη. Εχουν μαλακή αίσθηση και προσαρμόζονται στις καμπύλες του κάθε σώματος ξεχωριστά. Βασικό χαρακτηριστικό είναι σε ένα Διπλό στρώμα μειώνεται σημαντικά η ταλάντωση μεταξύ των ατόμων. Σε συνδυασμό με υλικά όπως Latex και Memory έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για όσους Θέλουν ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Κατάλληλο για παιδιά ,ενήλικες, αθλητές και ανθρώπους με μυοσκελετικά προβλήματα. Βασικά υλικά Pocket ελατήρια ,Latex ,Memory foam , Foam,Eco fabric.

Ανατομικά - Αφρώδη

Η συλλογή αυτή αφορά καθαρά τα ανατομικά στρώματα χωρίς καθόλου την χρήση ελατηρίου. Αποτελούνται από Latex, Memory, και Foam και μπορούν να είναι από μαλακά έως και πάρα πολύ σκληρά. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα διπλό στρώμα δεν μεταφέρεται καθόλου η ταλάντωση μεταξύ των ατόμων και μας δίνει την αίσθηση ενός σταθερού στρώματος. Ιδανικά για όσους δεν θέλουν να νιώθουν την αντίσταση των ελατηρίων . Αφορούν αθλητές, ηλικιωμένους ,υπέρβαρους και παιδιά. Βασικά υλικά Latex,Μemory , Foam, Eco fabric.

Ελατήρια

Η συλλογή με ελατήρια bonnell είναι κλασικά ορθοπεδικά στρώματα που μας προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη του σώματος χωρίς μεγάλη βύθιση. Η αίσθηση που μας δίνουν είναι ενός σταθερού στρώματος μέτριας σκληρότητας που ανάλογα με τον τύπο μπορεί να γίνει και πολύ σκληρό. Είναι ιδανικά για παιδιά ενήλικες υπέρβαρους ηλικιωμένους αθλητές και κτλ. βασικά υλικά κοκοφοίνικας , bonnell ελατήρια , Foam ,Βαμβάκι, Latex, Eco fabric.

ΒΕΒΕ

Η συλλογή στρωμάτων Bebe καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις ενός σωστού και οικολογικού στρώματος για τα μικρά παιδιά με ορθοπεδική και ανατομική στήριξη. Βασικά υλικά κοκοφοίνικας, βαμβάκι, ελατήρια ,Latex,Eco fabric.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2392020971-3 και από κοντά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, συνολικής επιφάνειας 7000τμ. στην περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης (στροφή Επανομής – Περαίας).